Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare
Pentru vinuri albe, roşii, boştină şi la vinurile noi, care s-au oprit din fermentaţie.
Condiții optime de fermentare: temperaturi între 15-20 grade Celsius.
Tulpina: Saccharomuces Cerevisiae
Rezistență la SO2: foarte rezistent, până la 100 mg/l
Se recomandă utilizarea unui nutrient.
Pozele sunt cu caracter informativ, ambalajul poate fi diferit în realitate.
Instrucțiuni De Folosire: Drojdia se dizolvă în zece părţi de must încălzit la 35-38°C şi se lasă timp de 15 minute, după care se adaugă la must. Diferența de temperatură dintre soluția pregătită și mustul la care se va adăuga să nu fie mai mare de 10°C. Să nu neglijăm în nici un caz omogenizarea.
Țara De Proveniență: EU
Condiții De Păstrare: Se păstrează în loc răcoros (5-15°C).