Densimetru borhot

Feher
39,00 RON
Densimetru borhot 0-20%
Lungime aprox. 20 cm
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C117 Ai nevoie de ajutor? 0746131337 / 0744667131
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Densimetru pentru borhot, servește la determinarea concentrației de zahăr din borhoturi. Vă ajută la determinarea timpului optim de fermentație.
Zeama de borhot, care urmează a fi măsurat se aduce la temperatura de 20°C, se toarnă într-un vas suficient de adânc pentru ca borhometrul să plutească liber. Gradația de la suprafața lichidului indică concentrația de zahăr din borhot. Măsurăturile se repetă săptămânal, până ce valoarea concentrației de zahăr măsurat ajunge la 0 (sau o valoare cât mai apropiată). În acest gaz, borhotul este gata fermentat.

După utilizare alcoolmetrul se clătește cu apă curată.

Interval de măsurare: 0-20%
Material: sticlă 
Fără certificat de autentificare

 
Informatii conformitate produs

Țara De Proveniență: EU

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!